Forside Om TELOS       Artikler Samarbejdspartnere Referencer Kontakt
   
Om TELOS
Værdigrundlag
Arbejdsform

Tæt på praksis og personer

TELOS tilbyder strategisk kompetenceudvikling af virksomheder, grupper og enkeltpersoner. Der er stor vægt på anvendelighed i hverdagen, og Birgit Bertelsen går gerne tæt på både mennesker og organisationer. Hun lægger vægt på at skabe et åbent læringsmiljø, hvor der ikke findes dumme spørgsmål. Humor går hånd i hånd med seriøsitet.

Birgit Bertelsen tager som regel et indledende møde, hvor hun hører om virksomheden, dens udfordringer og succeser. Hun arbejder med toppen af organisationen først og er meget optaget af at få ledelsen engageret og forpligtet over for den udvikling, som organisationen står overfor. Hvad er eksempelvis målene med udviklingen, hvorfor er det vigtigt at nå dem, og hvad vil det betyde for lederens egen hverdag og mulighed for at løse opgaverne?

Birgit Bertelsen er desuden optaget af kunstneriske processer og musikalitet i ledelse. Dirigentens kompetencer kan på mange måder overføres til lederens: Hvis nogen synger for højt, overdøves de andre, og hvis nogen ikke siger noget, går hele ensemblet glip af smukke harmonier.

TELOS tilbyder konferencer og seminarer fra en halv dags varighed til flere dages internat, altid skræddersyet efter udfordringerne. Desuden tilbydes individuelle, kortere coachingseancer. Undervisningsformen er baseret på action learning, hvor man lærer via handling. Der er altså mange involverende processer og høj deltageraktivitet med øvelser og praksis.

 

  Logic brings you from A to B.
Imagination brings you everywhere
- Einstein

 
 
     

 

 

2009 © Telos - Alle rettigheder forbeholdes.